woensdag 7 augustus 2013


We hebben vandaag taart gehaald in Haastrecht. Lekkere taart maar je moet er wel bijna 80 km voor fietsen (zie runkeeper, die er - om welke reden dan ook - ineens mee stopte bij de Rotte). Het zit wel goed met de conditie want het ging werkelijk moeiteloos. Wat is de omgeving hier toch mooi als je van water, graslanden en koeien houdt: Hollands glorie, potverdorie! Het blijft opmerkelijk dat ik zo vaak in deze omgeving fiets en dan toch weer op nieuwe paden kom. Vandaag nieuwe ontdekkingen langs de Reeuwijkse plassen gedaan.
Verder doe ik niet zoveel op sportgebied; de achillespees krijgt rust voor wat er komen gaat in het najaar. Alleen een beetje fitness op een circuitje, dan heb je het wel gehad. Én met Suzanne weer eens naar het mbt parcours geweest. Het is ontzettend leuk om dat met haar te doen. Het ging alweer stukken beter dan de vorige keer en ze is zo enthousiast als het haar lukt om zonder af te stappen een helling te nemen! Nu nog op mama’s fiets maar als dit zo doorzet komt er vast een nieuwe in de - nu al overvolle - schuur.

Overigens is die mevrouw daar bij Jeroen niet echt. Het derde kopje koffie en de vanilleschuimtaart op het tafeltje zijn gewoon van mij...............

Geen opmerkingen: