maandag 16 november 2015

Oké, nog één keer dan....

Hiernaast staan ze dan. M'n nieuwe hardloopschoenen. Misschien zijn het ook wel mijn laatste want ik investeer nog maar één keer, als de achillespees blijft opspelen is het over. Ik kon natuurlijk ook een Tacx kopen maar ik weet eigenlijk best wel dat ik dat toch niet ga doen. De schoenenspecialist annex podoloog zag onmiddellijk dat mijn blitse hoka's te zacht waren en dat er daardoor torsie op de pees komt. Waarheid of flauwekul? Ik weet het echt niet...... Me dunkt dat het assortiment van de winkel het advies stuurt. Anyway, toch hele mooie schoentjes. Ik was overigens verbaasd dat Adidas weer serieuze hardloopschoenen verkoopt. Daarna gelijk een stukje gelopen. Lekker. De tijd zal het leren. De verkoper zag het in ieder geval wel zitten want hij adviseerde me de hoka's niet weg te gooien want "als je straks weer een duurloop van 25 km of meer loopt zijn het heerlijke schoenen". WTF!? De conditie blijft ondertussen behoorlijk op peil door de crosstrainer en het gewichtheffen. Dat bleek wel tijdens een  kickbox seminar met toptrainer Roberto Flamingo (bekijk die site). Heel leuk met m'n nichtje. Ze blijkt bedreven in thaiboksen maar is vanwege afstuderen nu even meer in de collegebanken dan in de dojo te vinden.

Gisteravond met Sandra naar Moke in rotown geweest! Wat een band. Heerlijk shipwrecked in the eighties maar dat zijn wij natuurlijk ook.

Inmiddels rollen we de feestdagen in. Sinterklaas is er weer en hij neemt al z'n gevaarlijke lekkernijen mee: gevulde speculaas, marsepein en boterletters. Ik ben er gek op en in deze periode let ik maar niet op m'n gewicht. In januari ben ik er weer. Plannen genoeg en als ik er aan denk krijg ik al bijna zin in een lange fietstocht. Bijna hé.....

1 opmerking:

van den Abeele zei

Bezig blijven; daar gaat het om!